Waar zijn wij te vinden?

Met onze knalrode trailer bezoeken wij het hele jaar door verschillende evenementen.

Je kunt ons boeken voor bedrijfsevenementen, braderieën, verjaardagen, jubilea, feestjes etc. Ons aanbod passen we aan op de wensen van de klant.

Contact opnemen

Locaties

De komende periode tref je de Wafelzusjes in hun knalrode foodtrailer op de volgende locaties.

 

Wandeltocht VenlOOP

Zaterdag 28 maart 

Tijdens de wandeltocht van de VenLOOP voorzien we de wandelaars op 1 van de pauzeplaatsen van onze lekkernijen. Tijdens deze flinke tocht smaken de wafels natuurlijk extra lekker! 

 

 

Concours Hippique

Zondag 5 april 

Op de Breukerheide in Maasbree vindt in het weekend van 4 en 5 april weer het jaarlijkse concours hippique plaats. Op zondag 5 april kunnen de ruiters met supporters bij ons terecht voor lekkere wafels en ander gebak. 

 

 SPIJS! Foodfestival

Zaterdag 6 en zondag 7 juni 

In het weekend van 6 en 7 juni geven maar liefst 20 foodtrailers SMAAK aan Venlo. Naast alle lekkernijen is er een uitgebreid entertainmentprogramma tijdens dit jaarlijkse foodfestival. Het festival vindt plaats op een unieke locatie aan de borders van de Maas.

 

 Tattoo dag Maf

zondag 5 juli  

Op zondag 5 juli staat Maasbree  van 13.00 uur – 20.00 uur in het teken van de Tattoo dag. Tijdens deze dag zijn er allerlei verrassende activiteiten in en rond het Mafcentrum. En ook wij hebben daar een mooi plekje!